2450FEF5-0A6A-477B-BCB6-76CB74A8924C

Hjemmelaget brød

Brødbaking har lang tradisjon på Hadeland. I moderne tid har proteinbrød helt uten heving blitt populær bakst. Perfekt søndagsfrokost eller matpakkemat. Smaksrikt og lettvint!

Linn Werner

Linn Werner

Mer enn spisbart

Dette trenger du

1 stor boks cottage cheese (400 g)2 store ss kesam naturell 4 egg 4 dl havregryn (kan males til mel)3 ss bakepulver 3 ss chiafrø2 ss solsikkefrø 1 ss linfrø 1 neve grovhakkede valnøtter 2 klyper salt

Slik gjør du

1. Ha egg og cottage cheese i en bolle. Bruk en stavmikser til du får en glatt røre. Tilsett resten av ingrediensene og bland det godt sammen.2. Ha deigen over i en brødform dekket av bakepapir. Strø litt solsikkefrø og linfrø på toppen. Stek brødet på 190 grader varmluft på midterste rille i 35-40 minutter. 3. Avkjøl på en rist før du skjærer i brødet.

Del artikkelen

Linn Werner
Linn Werner

Søtpotetlefser

Potetlefser har blitt lagd i mange hjem på Hadeland. Typisk med malte, kalde poteter, og hvete- og rugmel, sukker og salt.
Linn Werner
Linn Werner

Proteinrundstykker

Grove rundstykker er kjent bakst på hadeland. I nyere tid har proteinrundstykker uten heving blitt en hverdagsfavoritt. Veldig saftige og gode.
Linn Werner
Linn Werner

Den kjente potetsuppa med en vri

Potetsuppa er en kjent rett på Hadeland. Her kommen oppskrift på den kjente potetsuppa med en moderne vri. Spicy søtpotetsuppe. Perfekt på kalde høstdager.