Proteinrundstykker_LinnWerner

Proteinrundstykker

Grove rundstykker er kjent bakst på Hadeland. I nyere tid har proteinrundstykker uten heving blitt en hverdagsfavoritt. Disse er veldig saftige og gode.

Linn Werner

Linn Werner

Mer enn spisbart

Dette trenger du

Du trenger:
250 g cottage cheese
250 g havremel (blend havregryn)
100 g malt hasselnøtter
100 g kesam
3 egg
1/2 dl linfrø
1/2 dl chiafrø
1 ts honning
1 ts bakepulver
1 klype salt

Topping:
Linfrø

Slik gjør du

1. Kjør havregryn og hasselnøtter i en blender til du får mel. Mos så egg, kesam og cottage cheese i en bolle med en stavmikser.
2. Tilsett resten av ingrediensene og bland det godt sammen.
3. Form 8-10 boller på et stekebrett dekket av bakepapir. Strø over linfrø på toppen.
4. Stek rundtstykkene på 200 grader over- og undervarme i ca. 20 minutter.

Del artikkelen

Les mer om

Linn Werner
Linn Werner

Bakt havregrøt

Kokt havregrøt er en gammel klassiker på Hadeland. I nyere tid har bakt havregrøt blitt veldig populært.
Linn Werner
Linn Werner

Den kjente potetsuppa med en vri

Potetsuppa er en kjent rett på Hadeland. Her kommen oppskrift på den kjente potetsuppa med en moderne vri. Spicy søtpotetsuppe. Perfekt på kalde høstdager.