Velg et mathotell til din neste konferanse.
Hadeland er et skattekammer med kortreiste smakfulle råvarer. Flere av våre konferansehotell tilbyr smaksrike menyer for deg og din gruppe mens dere er på inspirasjonsreise på Hadeland.
Med kort vei fra Gardermoen, Oslo, Gjøvik og Hønefoss kan du og din gruppe helt uforstyrret finne arbeidsro, inspirasjon og en helt unik matopplevelse.
Åstjern
Åstjern ligger midt i Hadelands dype skoger og god mat er noe av det viktigste de jobber med. Her brukes det lokale råvarer, råvarer fra skogen og det legges litt ekstra i hver tallerken som blir servert. Åstjern er definisjonen på en kortreist smaksrik opplevelse.
Øvre Kjekshus Gård
Maten fra Øvre Kjekshus Gård er nærmere ureist enn kortreist. Alt som blir servert er laget på kjøtt fra dyrene som bor på gården og beiter fritt i utmarka. Gården er også godt forsynt med grønnsaker, urter og bær fra egen kjøkkenhagen. Ostene som serveres på Øvre Kjekshus er fra eget ysteri med melk fra kuene som beiter fritt. Godt dyreliv betyr god ost!
Thorbjørnrud Hotell
Thorbjørnrud Hotell er selvforsynte med kjøtt fra egen gård. Her lages det pølser, skinker og pateer. Den frodige hotellhagen forsyner hotellet med grønnsaker, frukt og bær. Mer kortreist og velsmakende blir det ikke.
Helgaker Gård
Hovedfokuset til Helgaker Gård er å gi deg og din gruppe en ekte opplevelse i et levende gårdsmiljø. Kjøkkenet benytter råvarer fra egen jord, og kjøtt fra egen gård. De er også godt i gang med å forme gode vegetarretter, slik at det skal være noe for enhver smak.
Nordre Jønnes Gård
Med forkjærlighet for kortreiste og gode råvarer får du og din gruppe en unik matopplevelse i rolige og inspirerende omgivelser på Nordre Jønnes Gård. Den italienske menyen er laget, så langt det lar seg gjøres, på egenproduserte og lokale råvarer.
Del artikkelen
Les mer om Kurs, konferanse og selskap