Foto: Thorbjørnrud Hotell
Foto: Thorbjørnrud Hotell

Velg et mathotell til din neste konferanse.

Hadeland er et skattekammer med kortreiste smakfulle råvarer. Flere av våre konferansehotell tilbyr smaksrike menyer for deg og din gruppe mens dere er på inspirasjonsreise på Hadeland.

Med kort vei fra Gardermoen, Oslo, Gjøvik og Hønefoss kan du og din gruppe helt uforstyrret finne arbeidsro, inspirasjon og en helt unik matopplevelse.

Åstjern

Åstjern ligger midt i Hadelands dype skoger og god mat er noe av det viktigste de jobber med. Her brukes det lokale råvarer, råvarer fra skogen og det legges litt ekstra i hver tallerken som blir servert. Åstjern er definisjonen på en kortreist smaksrik opplevelse.

Øvre Kjekshus Gård

Maten fra Øvre Kjekshus Gård er nærmere ureist enn kortreist. Alt som blir servert er laget på kjøtt fra dyrene som bor på gården og beiter fritt i utmarka. Gården er også godt forsynt med grønnsaker, urter og bær fra egen kjøkkenhagen. Ostene som serveres på Øvre Kjekshus er fra eget ysteri med melk fra kuene som beiter fritt. Godt dyreliv betyr god ost!

Thorbjørnrud Hotell

Thorbjørnrud Hotell er selvforsynte med kjøtt fra egen gård. Her lages det pølser, skinker og pateer. Den frodige hotellhagen forsyner hotellet med grønnsaker, frukt og bær. Mer kortreist og velsmakende blir det ikke.

Helgaker Gård

Hovedfokuset til Helgaker Gård er å gi deg og din gruppe en ekte opplevelse i et levende gårdsmiljø. Kjøkkenet benytter råvarer fra egen jord, og kjøtt fra egen gård. De er også godt i gang med å forme gode vegetarretter, slik at det skal være noe for enhver smak.

Nordre Jønnes Gård

Med forkjærlighet for kortreiste og gode råvarer får du og din gruppe en unik matopplevelse i rolige og inspirerende omgivelser på Nordre Jønnes Gård. Den italienske menyen er laget, så langt det lar seg gjøres, på egenproduserte og lokale råvarer.

Del artikkelen

Planlegger du kurs eller konferanse?

Med kort vei til flyplassen kan du og ditt følge bruke mindre tid på tidkrevende transportetapper og heller bruke tiden effektivt på faglig og sosialt påfyll.
Yoga på Åstjern

Teambuilding: Tips til aktiviteter for å styrke lagfølelsen

Skap samhold og glede på kurs eller konferanse med et lite avbrekk fra faglig innhold.

10 tips til magiske ting å gjøre på Hadeland!

Tips til det du ikke må gå glipp av når du er på Hadeland!