IMG_0792

Unik overnatting

Hadeland har en rekke forskjellige overnattingsmuligheter som passer enhver anledning. Enten du er på jakt etter tradisjonelle gjestegiveri, bed and breakfast, camping i naturen, hytter eller leilighet.

En god natts søvn er viktig, og overnattingen er tross alt en stor del av opplevelsen når man er ute og reiser. Velg blant de mange ulike overnattingsmulighetene på Hadeland, og sov i stillhet og ro, nært naturen.

The B&B

Nyhet! Snart kan du unne deg selv en opplevelse i omgivelser som tar pusten fra deg. Hovedhuset på Nordre Jønnes Gård i Bjoneroa er klargjøres til et hyggelig Bed & Breakfast med 7 dobbeltrom og 3 bad. Alle rommene har vakker utsikt mot Randsfjorden eller kulturlandskapet rundt gården. Som gjest kommer du til å ha tilgang til det meste av hovedhuset og uteområde til disposisjon. Uteområdet består av flere sittegrupper der du virkelig kan lene deg tilbake og koble helt ut.

Bo godt og stille

Start dagen med en fersk, sunn og energirik frokost i frisk luft i et av de sjarmerende gårdshusene til Helgaker Gård på Gran. Gårdens 30 gjesterom har hvert sitt særpreg og sin spesielle sjarm. De varierer i størrelse, innredning og estetisk uttrykk. Noen av de største rommene har to separate senger. Totalt har gårdshotellet 50 senger til disposisjon. Åpne vinduet og slipp naturen helt inn.

Glamping

Opplev magisk stemning når teltene står og lyser i kveldsmørket. Våkn opp i en god seng med fuglekvitter og utsikten av Randsfjorden. På Thorbjørnrud Hotell på Jevnaker kan du velge mellom 2- eller 4-manns canvastelt med høy standard. Teltene har strømuttak og vifteovn så det er lunt og tørt i all slags vær. På solfylte dager kan veggene rulles opp. Hvert telt har tilgang til toalett og dusjfasiliteter og det er utemøbler foran teltene.

Noe for enhver smak

Sløvika Camping og Feriehus ligger i ei idyllisk vik ved Randsfjorden langs RV 240. Et vakkert lite pusterom 6 kilometer nord for Jevnaker. Sløvika er et lett tilgjengelig og fint sted å stoppe når du er på reisefot, med eller uten bobil. Som soverom kan du velge mellom din egen bobil, campingvogn eller telt, eller så kan du booke deg et rom, topp moderne leilighet eller hytte. I 2016 åpnet det et helt nytt servicebygg som inkluderer et populært utekjøkken som er tilgjengelig for alle gjester.

Minneverdige opplevelser i skogen

Åstjern på Brandbu er en skjult perle i de Hadelandske skoger. Her opplever du nærhet til natur, en personlig og hjertevarm service, og ikke minst særegne smaksopplevelser. Åstjern har en omfangsrik aktivitetsmeny og deres spesialiteter er seminarer og selskap, men man kan også leie stedet som privatperson. Her kan du senke skuldrene og kjenne lukten av skogen enten i peisestuen eller i lavvo.

Åstehuset og Bryggehuset

Bo fredelig i en av de to koselige hyttene Fjeld Gård på Harestua har til utleie. Kun 45 min fra Oslo kan du nyte den flotte utsikten over Nordmarka og Romeriksåsen. Omringet av skiløyper og nydelig turterreng. Her kan du virkelig lene deg tilbake og komme tett innpå naturen og dyrelivet på gården.

Del artikkelen

Les mer om

Lokale spisesteder med unike matopplevelser

Vi gir deg tips på lokale spisesteder hvor unike og lokale matopplevelser står i førersetet.

Sov godt i vakre omgivelser

Overnattingsmulighetene på Hadeland er variert og tilfører det lille ekstra til ditt opphold. I hele regionen venter det særegne soveplasser verdt turen i seg selv.