Foto: Sanner Hotell
Foto: Sanner Hotell

Planlegger du kurs eller konferanse?

Strategisk plassert mellom Oslo, Gjøvik og Hønefoss, ligger Hadeland som et knutepunkt på Østlandet. Med kort vei til flyplassen kan du og ditt følge bruke mindre tid på tidkrevende transportetapper, og heller bruke tiden effektivt på faglig og sosialt påfyll. Godt utvalg i møtelokaler og fantastisk vertskap utgjør den lille forskjellen for et vellykket arrangement.

Velg ditt neste arrangement på Hadeland. Vi har laget en oversikt over de mange hoteller og selskapslokaler du kan velge blant:

Sanner Hotell: Har lang erfaring med gjennomføring av kurs og konferanser, og møter dine behov for en unik opplevelse. Godt utvalg av luftige lyse lokaler i inspirerende og historiske omgivelser, som sikrer gode kursopplevelser. Sanner Hotell har også høyt fokus på hjemmelaget mat og god stemning, som gir et minnerikt arrangement.

Nyhet! Mandag 9. oktober åpnet Sanner Hotell en helt ny bankettsal med historiske preg som møter alle behov for en vellykket og inspirerende konferanse med moderne fasiliteter.

Hotell Hadeland: Har mange års erfaring som konferansehotell. Konferanseavdelingen består i dag av fire plenumsaler på henholdsvis 50 – 130m² og 10 grupperom på ca. 20m². Møterommene har moderne utstyr og store vinduer med masse dagslys og flott utsikt. Utfor møtesalene er det en kaffeseksjon som er et samlingspunkt for avslapping mellom arbeidsøktene.

Åstjern: Her kan din gruppe finne ro og inspirasjon. Nærheten til naturen, uforstyrrede omgivelser og atmosfæren på tunet gir lav puls, større evne til å fokusere, og godt samspill. Her finner du 60 sengeplasser og et inspirerende konferanserom. I tillegg har de en rekke aktiviteter og nydelig kortreist mat.

Thorbjørnrud Hotell: Dette er et anerkjent kurs-, og konferansehotell med gode møteromsfasiliteter i idyllisk beliggenhet ved Randsfjorden. Hotellet tilrettelegger for teambuilding-aktiviteter og byr på en smaksrik lokalprodusert meny.

Granavolden Hotel & Gjæstgiveri: Tilrettelegger for lærerike dager, enten det et kick-off arrangement eller tradisjonelle møter og konferanser. De har et godt utvalg av møterom i ulike størrelser, og et større konferanserom. Idyllisk og historisk beliggenhet med Søsterkirkene som nærmeste nabo, og et vakkert turområde.

Lygnasæter Hotell: Tilbyr kurs og konferanserom i ulike størrelser til påfyll av faglig innhold. Det legges til rette for gjestenes behov, enten det er hjemmelagde vafler eller ulike aktiviteter i det idylliske nærområdet. Hotellet ligger 50 min fra Gardermoen flyplass og kun 1 time fra Oslo, så du og din bedrift trenger ikke å reise langt for å oppleve frisk «Lygnaluft».

Helgaker Gård: Vertskapet på Helgaker Gård legger til rette for ledersamlinger, møter, konferanser, selskaper og events av høy kvalitet. Her kan du velge mellom en rekke møterom i avslappende og rolig atmosfære, slik at du kan fokusere på det du skal.

Braastad Gaard: Dette er et unikt selskapslokale som leies ut til kurs og konferanser. Fjøset har mange sitteplasser som kan tilpasses etter hvor mange deltagere det er. Det er mulig for overnatting på gården og det er et storkjøkken til disposisjon for gjestene.

Øvre Kjekshus Gård: En gård som har mer å by på enn bare et vakkert utseende. Gården er selvforsynt og maten kommer fra dyrene som beiter på gården, grønnsakene er fra egen kjøkkenhage og meieri fra eget ysteri. Øvre Kjekshus er et perfekt samlested å holde møter og konferanser hvor man komme seg vekk fra alt stress i frisk luft.

Del artikkelen

Lokale spisesteder med unike matopplevelser

Vi gir deg tips på lokale spisesteder hvor unike og lokale matopplevelser står i førersetet.

Sov godt i vakre omgivelser

Overnattingsmulighetene på Hadeland er variert og tilfører det lille ekstra til ditt opphold. I hele regionen venter det særegne soveplasser verdt turen i seg selv.

Kortreist nytelse fra lokale matprodusenter

På Hadeland så har vi flere dyktige lokale matprodusenter som produserer naturlig, kortreist og god mat.

10 tips til magiske ting å gjøre på Hadeland!

Tips til det du ikke må gå glipp av når du er på Hadeland!