Thorbjørnrud Hotell

Adresse
Sagvegen 8
3520 Jevnaker

Åpningstider
Døgnåpent. Innsjekk frem til 15:00, utsjekk frem til 11:00. (Mulighet for å bestille sen utsjekk og/eller innsjekk)

Kontakt

Telefon: 61 31 71 00

E-Post: booking@thorbjornrudhotell.no

I strandkanten ved Randsfjorden finner du idylliske Thorbjørnrud Hotell.

Thorbjørnrud er et uttalt mathotell med fokus på kortreist mat og lokale råvarer. Hotellhagen bugner med frukt, bær, grønnsaker og prydblomster som forsyner kjøkkenet gjennom hele året. Thorbjørnrud har også et godt samarbeid med omkringliggende gårder som leverer kjøtt, meieri og grønnsaker de ikke produserer selv.

Thorbjørnrud driver egen vinproduksjon med 6000 vinranker som er omhyggelig dyrket på eiendommen. Vinproduksjonen er en spennende satsing og de første druene høstes høsten 2024. I tillegg til egen vinproduksjon brygger hotellet eget ølbryggeri hvor de produserer eget øl med førsteklasses norske råvarer. De benytter norsk malt så langt det er mulig, noe som gir ølet en unik karakter.

Du trenger ikke å booke rom for å spise middag på Thorbjørnrud Hotell, ta kontakt med resepsjonen og book bord til en minnerik matopplevelse.

Hotellet er det ideelle stedet for bedrifter som søker unike og velutstyrte møterom, samt en fantastisk atmosfære for gruppearbeid og nettverking. De ansatte skreddersyr fasilitetene for å møte alle dine møtebehov.

Få en god natt søvn i flotte omgivelser langs Randsfjorden i moderne rom utstyrt med økologiske såper. Unn deg selv en helt unik opplevelse og book Glamping på Thorbjørnrud. Bo i hotellets historiske hage og opplev den magiske stemningen når teltene står og lyser i kveldsmørket – uten å gi avkall på komforten.

Book din neste minnerike opplevelse på Thorbjørnrud Hotell

Her finner du oss

Arrangementer i nærheten

Det er for tiden ingen arrangementer i nærheten, sjekk kalenderen etter andre arrangementer

Relaterte artikler

Planlegger du kurs eller konferanse?

Med kort vei til flyplassen kan du og ditt følge bruke mindre tid på tidkrevende transportetapper og heller bruke tiden effektivt på faglig og sosialt påfyll.

Lokale spisesteder med unike matopplevelser

Vi gir deg tips på lokale spisesteder hvor unike og lokale matopplevelser står i førersetet.

Sov godt i vakre omgivelser

Overnattingsmulighetene på Hadeland er variert og tilfører det lille ekstra til ditt opphold. I hele regionen venter det særegne soveplasser verdt turen i seg selv.