Glasslåven kunstsenter & atelier

Adresse
Granavollen 26 B
2750 Gran
Norge

Åpningstider
Vinterstengt i januar og februar
Vår og høst: lørdager og søndager kl. 12.00 – 17.00
Sommer: Hver dag kl. 12.00 – 17.00

Galleriet kan i perioder være stengt ved montering av ny utstilling.

Kontakt

Glasslåven kunstsenter & atelier
Granavollen 26 B
2750 Gran
+47 913 46 633

post@glasslaven.no

På Glasslåven kan du møte både overraskende installasjonskunst og tradisjonelt kunsthåndverk. Den ombygde, bærekraftige låven er en opplevelse i seg selv. 

Glasslåven kunstsenter og atelier på vakre Granavollen, er et naturlig besøksmål på Gran. Glasslåven viser jevnlige utstillinger med samtidskunst og kunsthåndverk. Den ombygde låven har også en galleributikk med glasskunst, smykker, grafikk, keramikk og tekstiler. 

Og på Glasslåven er det alltid liv og røre, for huset er også arbeidssted for en rekke kunstnere. 

Noe av det viktigste på Glasslåven er alle tilbudene til barn og unge. På Skaperloftet er det jevnlige åpne dager med ulike temaer, hver tirsdag arrangeres verksteder og en helg i måneden kan man delta på kurs. Les mer om Skaperloftet.

De fleste som kommer til Glasslåven for første gang blir slått av den gode atmosfæren og den fine kombinasjonen av det gamle og det nye. I sørenden er deler av den gamle stallen beholdt, mens i det store utstillingsrommet – Høyloftet – er alt bygget opp på nytt, men med utgangspunkt i den opprinnelige låvekonstruksjonen. Glasslåven er et økobygg, med utelukkende bruk av naturlige byggematerialer; halm, leire, massivtre og trespon.

Historien om en kunstlåve

Her finner du oss

Arrangementer i nærheten

Verksted på Skaperloftet: Lag en robot

Velkommen til robot-verksted på Skaperloftet. I dette verkstedet setter vi sammen gjenbruksmaterialer til skulpturer. Med hjelp av lim og maling lager vi roboter av det som ellers hadde blitt til søppel.
Glasslåven kunstsenter & atelier

Relaterte artikler

10 tips til magiske ting å gjøre på Hadeland!

Tips til det du ikke må gå glipp av når du er på Hadeland!

En kulturell reise

Destinasjon Hadeland fremstår idag med et unikt tilbud innen opplevelser og kultur. Parallelt med det vakre landskapet bugner det med historie og severdigheter så langt øye kan se.

Ting å gjøre på en regnværsdag

Her har vi samlet flere ting du kan gjøre på en regnværsdag