Åstjern

Adresse
Åstjernplassen
2750 Brandbu

Kontakt

E-post: post@aastjern.no

Tlf: 905 86 868

Åstjern er en naturperle med beliggenhet sentralt på Østlandet. Med utsøkt servering, overnatting og en omfangsrik aktivitetsmeny, – ligger alt til rette for en uforglemmelig samling i idylliske omgivelser. 

De spesialiserer seg på seminarer og selskap. Andre typer samlinger med grupper skreddersys i samarbeid med et engasjert vertskap. Stedet kan også leies ut dersom du og din gruppe ønsker å orde alt selv.  

God mat er i fokus og noe det viktigste de jobber med. Her finnes det ingen kompromiss og det etterstrebes kun etter den beste balansen mellom økologisk, kortreist mat, miljø og dyrevelferd.  Åstjern har også en variert vinkjeller, og alt som serveres er nøye tilpasset kveldes retter.  


Åstjern tilbyr en rekke innholdsrike aktiviteter for grupper. Det meste foregår ute i naturen, mens noe passer best innendørs. Det er tilrettelagte aktiviteter for teambuilding og aktiviteter som skal inspirere. Passer det aller best å slappe av og bli underholdt har de unike alternativ for deg og din gruppe. 

Her finner du oss

Arrangementer i nærheten

Fluebindehelg

Velkommen til en hyggelig helg på Åstjern1
Åstjern

Relaterte artikler

Førjulseventyr på Hadeland

10 unike førjulseventyr! Oppdag lokale tradisjoner, aktiviteter og underholdning for hele familien.

Planlegger du kurs eller konferanse?

Med kort vei til flyplassen kan du og ditt følge bruke mindre tid på tidkrevende transportetapper og heller bruke tiden effektivt på faglig og sosialt påfyll.
Yoga på Åstjern

Teambuilding: Tips til aktiviteter for å styrke lagfølelsen

Skap samhold og glede på kurs eller konferanse med et lite avbrekk fra faglig innhold.

Velg et mathotell til din neste konferanse.

Hadeland er et skattekammer med kortreiste smakfulle råvarer. Flere av konferansehotellene tilbyr unike skreddersydde matopplevelser for deg og din gruppe mens dere er på inspirasjonsreise.

Unik overnatting

En god natts søvn spiller en viktig rolle for turen, og dessuten er overnattingen en stor del av opplevelsen. Hadeland har en rekke forskjellige overnattingsmuligheter som passer enhver anledning.