Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Ben-Hur (1959)

Directed by William Wyler

Shown in chariot race: Charlton Heston (as Judah Ben-Hur)

Påskekino: Ben-Hur

25. mars kl. 19:00

Sted

Grua kirke
Hadelandsvegen 1617
Grua, 2742 Norge
+ Google-kart

Påskekino med Grua utekino – inne i Grua kirke!
Påskekino er en del av jubileumsprogrammet for Grua kirke som fyller 100 år. Kirken i Lunner, i samarbeid med Kulturkontoret for Lunner og Gran kommuner og en rekke samarbeidspartnere ønsker velkommen til et variert og mangfoldig jubileumsprogram i 2024.

Ben-Hur er en av filmhistoriens store klassikere. Filmen fra 1959, regissert av William Wyler og med Charlton Heston i hovedrollen vant i sin tid 11 Oscar-priser.

Ben Hur er lagt til år 26 og er historien om den rike handelsmannen Judah Ben Hur som blir forrådt og solgt som slave til en romersk galei. Han jobber seg opp i gradene, blir satt fri og returnerer til Jerusalem for å ta hevn i et oppgjør som skjer under et dramatisk løp med hest og vogn og fullsatt stadion. Kristus lidelseshistorie går parallelt med handlingen og griper etterhvert inn i Judahs skjebne.

Billetter kan også kjøpes i døra.
Det er kiosksalg i kirken før filmen starter.

Påskekino er et samarbeid med Grua utekino. Grua Utekino Filmklubb arrangerer filmvisninger på Grua for store og små, med et spesielt fokus på filmglede og å oppleve film sammen.