Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

381020153_701441768677817_1968305800708857307_n

Oppsiktsvekkende god oppvekstkonferanse

2. november 2023 kl. 18:00

Sted

Jevnaker Idrettshall
Skolevegen 25
Jevnaker, 3520
+ Google-kart

Oppvekstkonferansen er kommunens måte å gi noe tilbake til alle dere som jobber med barn og unge i Jevnaker – enten det er som trener, leder, frivillig, ansatt, folkevalgt – eller i en annen rolle som er viktig blant våre yngste

Konferansen er gratis, men av sikkerhetshensyn er påmelding snarest.

Årets foredragsholdere er Dag Otto Lauritzen og Stian Grastveit.

Om Dag Otto Lauritzen:
Den tidligere proffsyklisten og vinneren av Mesternes Mester er nå sykkelkommentator for TV 2 og oberst i Kompani Lauritzen. Han har også skrevet hele seks bøker om blant annet mosjon for nybegynnere, viljestyrke og tips for syklister. Han gir underholdende og levende formidling til ettertanke, motivasjon og inspirasjon. – Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto.

Om Stian Grastveit:
Den tidligere skiløperen jobber for at færre skal føle på utenforskapen han selv opplevde i mange år, som homofil idrettsutøver. Han inviterer med på en reise fra dype refleksjoner om psykisk helse, til inspirerende og motiverende høydepunkter som vil sette spor lenge etter at foredraget er over. Foredragene til Stian beskrives som en uforglemmelig opplevelse.

 

Konferansen arrangeres i samarbeid med Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal, noe som gjør det mulig å gjennomføre den uten inngangsbillett.