Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Julemarked-Harestua-Torg

Julemarked på Harestua Torg

9. desember 2023 kl. 12:00 - 15:00

Sted

Harestua Torg
Vannebos vei 205
Harestua, 2743
+ Google-kart

Harestua julemarked er et hjertevarmt arrangement som samler både lokalbefolkningen og tilreisende i en feiring av fellesskap og tradisjon. Små boder pyntet med granbar og julelys pryder gatene, og de lokale håndverkerne viser stolt frem sine kunstverk. Her kan besøkende finne alt fra håndlagde keramikk til varme, hjemmestrikkede ullsokker. Det er et paradis for de som søker etter unike gaver med en personlig touch.

Det som gjør Harestua julemarked ekstra spesielt, er den varme velkomsten fra lokalbefolkningen. Folk smiler og hilser, og deler gjerne historier om bygdas rike historie og tradisjoner. Det er en ekte følelse av samhørighet som fyller luften, og selv de som er på besøk føler seg raskt som en del av lokalsamfunnet.

Så når du besøker Harestua julemarked, kan du forvente deg mer enn bare en handletur. Du vil oppleve hjertevarm julemagi, drevet av fellesskapets ånd og beriket av rike tradisjoner. Det er et sted hvor selv de enkleste øyeblikk blir til uforglemmelige minner, og hvor julens sanne ånd finner sitt hjem.

Velkommen til Harestua, hvor julemagien virkelig kommer til live.