Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Drømmedøgn_Hei_0012_Hagebilder_Høst

Et drømmedøgn

12. november 2023 kl. 12:00

Sted

Thorbjørnrud Hotell
Sagveien 8
Jevnaker, 3520
+ Google-kart

Unn deg en unik sanseopplevelse du sent vil glemme!

På Thorbjørnrud Hotell får du nå en fantastisk mulighet til å oppleve et drømmedøgn av de sjeldne på vakre Hadeland. En kombinasjon av nydelige matopplevelser, unikt håndverk og et uforglemmelig historisk innblikk i Norges eldste indurstrihåndverksbedrift, Hadeland Glassverk, venter på deg.

Dato:
12. november
26. november

Hotellovernatting

Søndag ettermiddag sjekker du inn på vakre Thorbjørnrud hotell i naturskjønne omgivelser ved vakre Randsfjorden. Her bor du behagelig i moderne rom, enten alene eller sammen med en du er glad i.

Vinsmaking

Pakken inkluderer vinsmaking med vin- spesialist som lar deg smake på nøye utvalgte viner og deilig tilbehør. Thorbjørnrud hotell satser stort på vin og har plantet 6000 vin- ranker og planlegger for egenprodusert vin i løpet av 2025. Dette vil du garantert høre og lære mer om.

4-retters middag

Etter vinsmakingen får du oppleve en fantastisk 4-retters middag i restauranten basert på kortreiste råvarer fra hotellets egen hage og produsenter i nærområdet.

Hadeland Glassverk

Mandag våkner du uthvilt og starter dagen med hotellets nydelige frokostbuffet.
Deretter går turen til Hadeland Glassverk, kun en kort rusletur fra hotellet. Her blir du møtt av en guide som tar deg med på en spennende reise i Hadeland Glassverks historie. Du vil oppleve både Skattkammeret, unike museum, og se imponerende glassblåsing på nært hold. Glassblåserkunsten gjennomføres på akkurat samme måte nå, som for 2000 år siden.

Stemningsfull Juleshopping

Hadeland Glassverk har 10 varierte butikker med alt fra glass og porselen, til interiør og klær. Benytt muligheten til å handle julegaver i våre julepyntede og butikker!

Visste du at?

At Hadeland Glassverk produserer de offisielle glassene til bl.a. Det Kongelige Norske slott og Utenriksdepartementet?
At Hadeland Glassverk har designet og produsert lysekronene i det nye operahuset i Oslo, som veier hele 7,5 tonn?
At Hadeland Glassverk har vært med på åpningen av Operahuset i Sydney og måneoppskytingen med offisielle gaver?
At Hadeland Glassverk har vunnet Triennalen i Venezia flere ganger, vært utstilt på Seiko i Japan og levert produkter til Tiffanys i New York?