Laster Arrangementer

Midnatt-ny-2560x1718

Midnattskonsert

8. juni kl. 23:00

Sted

Solobservatoriet
Piperveien 490
Harestua, 2743
+ Google-kart

Opplev en stemningsfull ferd mot natt som du sent vil glemme! Konserten holdes utendørs på Solobservatoriet på Harestua, som ligger i skogen og vekk fra kunstige lyskilder. Med sanger om måne, sol, vind og luft som utgangspunkt blir dette en svevende, drømmende og spennende konsert med groovy tilsnitt. Eli Kristin Hanssveen har fått med seg noen av våre fremste jazz- og improvisasjonsmusikere; Rolv Olav Eide og Per Mathisen. Dermed får du servert en perfekt smeltedigel av musikksjangere under sommerhimmelen.

Vil du kunne se stjerner på himmelen?
Det er bare de sterkeste stjernene som er synlig på nattehimmelen om sommeren. Men det er mulig å se det såkalte sommertriangelet som utgjøres av Vega i Lyren, Deneb i Svanen og Altair i Ørnen. Dessuten er det sjanser for nydelig fargespill over himmelen når været er bra.

Det blir mulig å kjøpe noe godt å spise og drikke før konserten. Buss t/r Harestua stasjon er inkludert i billetten. Du kan gjerne spasere opp eller ned til konsertområdet om du ønsker, men det er ikke mulig å kjøre opp til Solobservatoriet på egen hånd.

Solist: Eli Kristin Hanssveen
Musikere: Rolv Olav Eide (slagverk) og Per Mathiesen (bass) med flere.