527479F0-5924-4AB7-BDB7-7CBACC0E69D0

Èn kopp kakao

Linn Werner

Linn Werner

Mer enn spisbart

Dette trenger du

1 dl vann (kan erstattes med melk)
1,5 dl helmelk
1 toppet ss med bakekakao eller rått kakaopulver
1 ss lønnesirup
3-4 dråper vaniljeekstrakt (smak deg frem)
1 liten klype flaksalt

Bruker du annen melk enn helmelk ville jeg erstattet vannet med melk

Slik gjør du

1. Kok opp alt under omrøring. La det koke opp i 2-3 minutter før servering.

Del artikkelen

Les mer om

Linn Werner
Linn Werner

Hjemmelaget brød

Brødbaking har lang tradisjon på Hadeland. I moderne tid har proteinbrød helt uten heving blitt populær bakst. Perfekt søndagsfrokost eller matpakkemat. Smaksrikt og lettvint!
Linn Werner
Linn Werner

Bakt havregrøt

Kokt havregrøt er en gammel klassiker på Hadeland. I nyere tid har bakt havregrøt blitt veldig populært.
Linn Werner
Linn Werner

Søtpotetlefser

Potetlefser har blitt lagd i mange hjem på Hadeland. Typisk med malte, kalde poteter, og hvete- og rugmel, sukker og salt.
Linn Werner
Linn Werner

Proteinrundstykker

Grove rundstykker er kjent bakst på hadeland. I nyere tid har proteinrundstykker uten heving blitt en hverdagsfavoritt. Veldig saftige og gode.
Linn Werner
Linn Werner

Den kjente potetsuppa med en vri

Potetsuppa er en kjent rett på Hadeland. Her kommen oppskrift på den kjente potetsuppa med en moderne vri. Spicy søtpotetsuppe. Perfekt på kalde høstdager.