Foto: Jon Bjone
Foto: Jon Bjone

Book ditt julebord i unike omgivelser

På Hadeland er julestemning god tradisjonsrik mat, fine samtaler og unike opplevelser.

Ring julen inn med å samle familien til julelunsj, en minnerik kveld med venner eller et julebord med kollegaer. Book ditt julebord, og sikre deg og dine en fantastisk førjulsfeiring.

Julebord hos Granavolden Hotel & Gjæstgiveri

Granavolden Hotel & Gjæstgiveri får du den tradisjonsrike julefeiringen gjennom hele november og desember. Du kan bestille julebord i forbindelse med en konferanse eller sammen med familie og venner. Idylliske og historiske omgivelser setter et ekstra preg på stemningen.

Julebord på Sanner Hotell

Sanner hotell har arrangert selskap, kurs og konferanser i snart 100 år og har stor forståelse for hvor viktig et arrangement er for gjesten. På Sanner forenes historie, tradisjoner og gode smaksopplevelser med moderne komfort som skaper en helt spesiell atmosfære for deg og dine gjester.

Julebord på Hotell Hadeland

Hotell Hadeland kan hele familien nyte en herlig julebuffet med varme og kalde retter, samt et nydelig dessertbord. Det serveres husets julegløgg ved ankomst for de som ønsker og alle er velkommen til å nyte den fantastiske utsikten. Det er underholdning for hele familien, eget aktivitetsrom for barn og nissen er stamgjest på hotellet.

Julebord på Lygna

Lygnasæter Hotell har bred erfaring og kompetanse som gjør at de kan tilby deg og dine gjester en helt spesiell opplevelse. De skreddersyr opplegg som passer din bedrift, ansatte og kollegaer med god mat i fokus. Hver jul kan du også samle nære og kjære til en hyggelig julelunsj med gjenkjennelige tradisjonsrike smaker. Julelunsjen består av både varme og kalde retter, dessertbord etterfulgt av kaffe og kaker. Julenisser kommer også innom med noe godt å spise på til de små.

Julebord på Thorbjørnrud Hotell

Tilbring julen på Thorbjørnrud Hotell med herlige tradisjonelle juleprodukter. Bli med på et familiejulebord med et koldtbord fylt av de beste lokale råvarene Jevnaker har å by på. Under hele førjulsperioden kan du også unne deg selv en generøs juletallerken med alt fra ribbe til medisterkake på hotellet. Thorbjørnrud har lang erfaring med sammenkomster av ulike slag og sørger for at du og dine gjester blir godt ivaretatt.

Del din unike førjulshistorie ved å tagge Hei Hadeland i sosiale kanaler.
Finn ditt neste førjulseventyr i vårt arrangementskalender.

Del artikkelen

Planlegger du kurs eller konferanse?

Med kort vei til flyplassen kan du og ditt følge bruke mindre tid på tidkrevende transportetapper og heller bruke tiden effektivt på faglig og sosialt påfyll.

Skap nye minner på julemarked

Hjertelig velkommen til årets julemarked.

Lokale spisesteder med unike matopplevelser

Vi gir deg tips på lokale spisesteder hvor unike og lokale matopplevelser står i førersetet.

Unik overnatting

En god natts søvn spiller en viktig rolle for turen, og dessuten er overnattingen en stor del av opplevelsen. Hadeland har en rekke forskjellige overnattingsmuligheter som passer enhver anledning.