Havregrøt_LinnWerner

Bakt havregrøt

Kokt havregrøt er en gammel klassiker på Hadeland. I nyere tid har bakt havregrøt blitt veldig populært. Test en moderne vri på den kokte havregrøten.

Linn Werner

Linn Werner

Mer enn spisbart

Dette trenger du

Du trenger til én porsjon:
1 dl lettkokt havregryn
2,5 dl valgfri melk
1/2 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ss chiafrø
1/2 most overmoden banan

Forslag til topping:
Vaniljekesam
Fryste bær
Granola
Banan
Peanøttsmør

Slik gjør du

1. Bland alt sammen i en bolle og hell blandingen over i en liten smurt ildfast form. Stek grøten på 200 grader i ca 25 minutter.
2. Nyt en varm bakt havregrøt med ønsket topping

Del artikkelen

Les mer om

Linn Werner
Linn Werner

Hjemmelaget brød

Brødbaking har lang tradisjon på Hadeland. I moderne tid har proteinbrød helt uten heving blitt populær bakst. Perfekt søndagsfrokost eller matpakkemat. Smaksrikt og lettvint!
Linn Werner
Linn Werner

Èn kopp kakao

Nyt en kopp deilig hjemmelaget kakao!
Linn Werner
Linn Werner

Søtpotetlefser

Potetlefser har blitt lagd i mange hjem på Hadeland. Typisk med malte, kalde poteter, og hvete- og rugmel, sukker og salt.
Linn Werner
Linn Werner

Proteinrundstykker

Grove rundstykker er kjent bakst på hadeland. I nyere tid har proteinrundstykker uten heving blitt en hverdagsfavoritt. Veldig saftige og gode.
Linn Werner
Linn Werner

Den kjente potetsuppa med en vri

Potetsuppa er en kjent rett på Hadeland. Her kommen oppskrift på den kjente potetsuppa med en moderne vri. Spicy søtpotetsuppe. Perfekt på kalde høstdager.