Havregrøt_LinnWerner

Bakt havregrøt

Kokt havregrøt er en gammel klassiker på Hadeland. I nyere tid har bakt havregrøt blitt veldig populært. Test en moderne vri på den kokte havregrøten.

Linn Werner

Linn Werner

Mer enn spisbart

Dette trenger du

Du trenger til én porsjon:
1 dl lettkokt havregryn
2,5 dl valgfri melk
1/2 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ss chiafrø
1/2 most overmoden banan

Forslag til topping:
Vaniljekesam
Fryste bær
Granola
Banan
Peanøttsmør

Slik gjør du

1. Bland alt sammen i en bolle og hell blandingen over i en liten smurt ildfast form. Stek grøten på 200 grader i ca 25 minutter.
2. Nyt en varm bakt havregrøt med ønsket topping

Del artikkelen

Les mer om

Linn Werner
Linn Werner

Kanelsnurrer med kvikk lunsj og vaniljekrem

Overrask familie og venner med kjempe gode kvikklunsjboller!
Caroline N. Johnsrud
Caroline N. Johnsrud

Julekaker hører jula med

Julebakst hører for mange juleforberedelsene til, og er ofte en selvskreven aktivitet sammen med familien eller gode venner.Her er noen oppskrifter verdt å teste til jul.
Linn Werner
Linn Werner

Proteinrik havregrøt med salt karamell-smak, bringebær og brunost

Nå nærmer seg jul, det er kaldt og mørkt ute. Da er det digg med varm grøt og kakao!
Linn Werner
Linn Werner

Hjemmelaget brød

Brødbaking har lang tradisjon på Hadeland. I moderne tid har proteinbrød helt uten heving blitt populær bakst. Perfekt søndagsfrokost eller matpakkemat. Smaksrikt og lettvint!
Linn Werner
Linn Werner

Èn kopp kakao

Nyt en kopp deilig hjemmelaget kakao!
Linn Werner
Linn Werner

Søtpotetlefser

Potetlefser har blitt lagd i mange hjem på Hadeland. Typisk med malte, kalde poteter, og hvete- og rugmel, sukker og salt.